Gårdbutikken Jordskokken
Oversigten.
Velkommen.
Sortiment i butikken.
Aktuelt lige nu:
-- Skolefrugt.
Opskrifter.
Grøntsags-abonnement.
Skolefrugt.
Firmafrugt. *** NYT ***
Pileflet.
Adresse og aabningstider.
Galleri og Links.
Andelår på Rodfrugt

Ingredienser:
500 gr. jordskokker,
250 gr. persillerod,
250 gr. selleri,
2 løg,
1½ spsk. olie
2 dl. hønsesuppe eller bouillon,
2 tsk. timian,
1-2 tsk. friskhakket salvie,
2 spsk. citronsaft,
salt, peber.

Fremgangsmåde:
Skræl jordskokker, persillerod og selleri og skær dem i tern.
Skræl løgene og skær dem i skiver.
Svits grøntsagerne i olie på en varm pande og læg dem i et smurt ovnfast fad. Hæld suppen over.
Læg andelårene ovenpå og krydr det hele med timian, salvie, citronsaft, salt og peber.
Stil fadet i en varm ovn på 160 ºC i 1½ time og kontroller så at lårene er gennemstegte.

Serveres evt. med ris.

Opdateret d. 07.12.2008