Gårdbutikken Jordskokken
Oversigten.
Velkommen.
Sortiment i butikken.
Aktuelt lige nu:
-- Skolefrugt.
Opskrifter.
Grøntsags-abonnement.
Skolefrugt.
Firmafrugt. *** NYT ***
Pileflet.
Adresse og aabningstider.
Galleri og Links.
Grøntsags-farsbrød

Ingredienser til 4 pers:
250g kartofler,
¼-½ selleri (ca. 200g),
vand,

½ kg hakket flæskesmåkød,
1 revet løg,
½ dl mælk,
1 æg,
1 tsk. salt,
groftkværnet peber,
½ tsk. timian,
1tsk sennepspulver,

1-2 spsk. rasp,
2 spsk. tomatpure.

Fremgangsmåde:
Skær kartofler og selleri i tern og kog dem meget møre i 15-20min.
Mos grøntsagerne godt igennem med en gaffel eller håndmixer/blender.
Tilsæt kød, løg, mælk, æg, salt og krydderier og rør farsen sammen.
Form farsen til et brød i en lille bradepande eller ildfast fad og drys rasp henover.
Bag brødet i ovnen i ca. 45 min. ved 175 ºC.
Smør tomatpure på brødet og bag det videre i 15 min.

Spises koldt eller varmt. Evt. som pålæg på rugbrød.


Opdateret d. 28.4.2008