Gårdbutikken Jordskokken
Oversigten.
Velkommen.
Sortiment i butikken.
Aktuelt lige nu:
-- Skolefrugt.
Opskrifter.
Grøntsags-abonnement.
Skolefrugt.
Firmafrugt. *** NYT ***
Pileflet.
Adresse og aabningstider.
Galleri og Links.
Gulerods-Løg-Pirog

Ingredienser til 4 pers:
2 plader rå butterdej
2-3 gulerødder (ca. 200g)
1 løg
salt, peber, timian

æg til pensling
2-3 spsk reven ost

Fremgangsmåde:
Butterdejen optøs ca. ½ time i køkkentemperatur.
Gulerødder og løg rives på råkostjernet, blandes og tilsættes salt, peber og timian.
Butterdejspladerne udrulles i ca. 18x25cm.
Den ene plade lægges på bagepladen på et ark bagepapir.
Gulerods-løg-blandingen lægges på og den anden plade lægges over.
Det pensles med æg i kanten og trykkes til med en gaffel.
Overfladen pensles med æg og drysses med reven ost.

Bagetid 15-20 min. ved 200° C.

Serveres som en lille frokostret eller som tilbehør til suppe.

Opdateret d. 28.4.2008