|
Italienske peberfrugter
Ingredienser:
(til 4 pers.)
4 store peberfrugter,
200 g pasta (f.eks.tortelini),
1 stort løg,
1 spsk olie,
ca. 400 g tomater (5-6 hele eller en dåsefuld flåede),
salt, peber, tabasco-sauce,
4 spsk. reven parmesanost.
Fremgangsmåde:
Skær peberfrugterne igennem på langs og rens dem for kærner og kærnehus.
Kog evt. peberfrugterne et par minutter i vand og lad dem dryppe af i en sigte.
Kog pastaen efter pakkens anvisning.
Skær løget i tern og svits det i en gryde i olien.
Skær tomaterne i både, del dem evt. yderligere og kom dem i gryden.
Lad retten småkoge ca. 5 min. så det jævner.
Smag til med salt, peber og tabascosauce.
Læg peberfrugterne i et ildfast fad, fordel pastaen i peber-frugterne og hæld tomatsaucen over.
Drys parmesanost over og stil fadet i ovnen 20-30 min. på 200°C, til peberfrugterne er møre.
Spises alene eller med flutes og grøn salat.
|
|