Gårdbutikken Jordskokken
Oversigten.
Velkommen.
Sortiment i butikken.
Aktuelt lige nu:
-- Skolefrugt.
Opskrifter.
Grøntsags-abonnement.
Skolefrugt.
Firmafrugt. *** NYT ***
Pileflet.
Adresse og aabningstider.
Galleri og Links.
Kålmedaljoner

20-24 stk.:
Ca. 400g glaskål eller majroer,
vand og salt,

300g hakket flæskekød,
½ dl rasp,
1½ dl mælk,
1 revet løg,
1 tsk salt,
groftkværnet peber,

ca. 150g mellemlagret ost,
hakket persille.

Skær kålen i 1-1½ cm tykke skiver og kog dem ca. 5 min. i letsaltet vand.
Rør kødet til fars med rasp, mælk, løg, salt og peber.
Læg 1 spsk fars på hver kålskive og fordel kålskiverne i et ildfast fad.
Læg en skive ost ovenpå hver medaljon.
Stil fadet i en varm ovn og gratiner medaljonerne 15-20 min. ved 225 °C.
Pyntes med hakket persille og serveres med groft brød eller kartofler og salat.

Opdateret d. 28.4.2008