Gårdbutikken Jordskokken
Oversigten.
Velkommen.
Sortiment i butikken.
Aktuelt lige nu:
-- Skolefrugt.
Opskrifter.
Grøntsags-abonnement.
Skolefrugt.
Firmafrugt. *** NYT ***
Pileflet.
Adresse og aabningstider.
Galleri og Links.
Ostesauce til Pastafad.

Ingredienser (til 4 pers.):
3 dl mælk,
1 laurbærblad,
6 sorte peberkorn,
1 skive løg,
1 knsp. friskrevet muskatnød,
2 spsk. smør,
3 spsk. hvedemel,
salt og peber.

Fremgangsmåde:
Hæld mælken i en gryde, tilsæt laurbærblad, peberkorn, løg og muskatnød.
Varm mælken op til lige under kogepunktet, tag gryden fra varmen, læg låg på og lad saucen trække 10 min.
Imens smeltes smørret i en anden gryde, drys melet i smørret og lav en afbagning ved svag varme under konstant omrøring i et minuts tid.
Si nu mælken fra den første gryde lidt ad gangen i afbagningen, bring saucen i kog og rør til saucen er smidig og jævn.
Smages til med salt og peber.

Anvendes f.eks. som øverste lag på pastafad.     Link til Pastafad.

Opdateret d. 28.4.2008