Gårdbutikken Jordskokken
Oversigten.
Velkommen.
Sortiment i butikken.
Aktuelt lige nu:
-- Skolefrugt.
Opskrifter.
Grøntsags-abonnement.
Skolefrugt.
Firmafrugt. *** NYT ***
Pileflet.
Adresse og aabningstider.
Galleri og Links.
Pureret Gulerodssuppe

Ingredienser til 4 pers:
½ kg. gulerødder
1 l bouillon
1½ dl hvidvin
skallen af ½ citron
1 dl. creme fraiche
1 spsk. maizena
salt, basillikum, peber

Fremgangsmåde:
En tredjedel af gulerødderne skæres i tynde strimler.
Resten af gulerødderne skæres i skiver og koges helt møre i bouillonen.
Gulerødderne pureres i blender og kommes tilbage i gryden.
Gulerodsstrimlerne tilsættes sammen med hvidvin, citron, salt, peber og basi likum hvorefter det hele koger 3-4 min.
Creme fraiche og maizena røres sammen og piskes i suppen.

Serveres med flütes eller groft brød.

Opdateret d. 28.4.2008