Gårdbutikken Jordskokken
Oversigten.
Velkommen.
Sortiment i butikken.
Aktuelt lige nu:
-- Skolefrugt.
Opskrifter.
Grøntsags-abonnement.
Skolefrugt.
Firmafrugt. *** NYT ***
Pileflet.
Adresse og aabningstider.
Galleri og Links.
Ovnbagte rodfrugter

Ingredienser:
1 kg. blandede rodfrugter: selleri, pastinak, persillerod, gulerod, rødbede, jordskok, skorzonerrødder (evt. 3-4- forskellige slags)
3 spsk. olivenolie
2-3 timiankviste


Skræl rodfrugterne.
Skær de lange rodfrugter (gulerod, pastinak osv.) i skrå skiver og de runde (selleri, rødbede osv.) i klodser.
Blancher rødderne i kogende vand ca. 4 minutter til de er næsten møre og lad dem dryppe af i en sigte.
Varm olien på panden og vend rødderne heri.
Krydres med salt og peber og hældes i et ildfast fad sammen med timiankvistene.
Rødderne bages i ca. 30 min. ved 175 grader til de er godt gyldne.

Opdateret d. 28.4.2008