|
Rødbede-Røsti
Ingredienser (til 4 pers.):
300 g rødbeder,
300 g kartofler,
2 skalotteløg,
1 dl olivenolie,
1 spsk. kapers.
Fremgangsmåde:
Skræl kartofler og rødbeder og riv dem i en skål. Tilsæt hakkede kapers og skalotteløg og smag til med salt og peber.
Hæld halvdelen af olien på en varm pande, kom kartoffel-rødbedemassen på og svits den 3-4- min. indtil massen begynder at hænge sammen.
Skru så op for varmen og form massen til en tyk pandekage og steg den ved jævn varme ca. 10 min. Vend forsigtigt röstien ud på et låg og glid den forsigtigt tilbage på panden så den kan stege endnu 6-8 min. på den anden side til den er helt mør.
Röstien kan evt. færdigbages i ovnen et kvartes tid ved 185ºC.
Vent ca. 10 min. med at skære röstien ud.
Serveres som tilbehør til en kødret.
|
|