Gårdbutikken Jordskokken
Oversigten.
Velkommen.
Sortiment i butikken.
Aktuelt lige nu:
-- Skolefrugt.
Opskrifter.
Grøntsags-abonnement.
Skolefrugt. *** NYT ***
Pileflet.
Adresse og aabningstider.
Galleri og Links.
Rødkål med æble

Ingredienser:
1 rødkål (ca. 700-800 gr.)
2 spsk. sukker
1 æble
4 dl. ribssaft
1 dl. eddike
1 tsk. salt
40 gr. smør eller margarine

Fremgangsmåde:
Rødkålen deles i 4 dele, og stokken skæres væk.
Kålen snittes fint og kommes i en gryde med smeltet smør eller margarine.
Sukkeret drysses over over kålen og det svitser i smørret/margarinen i ca. 10 min.
Riv æblet og kom det i gryden og tilsæt ribssaften, eddike og vand, der knap dækker kålen.
Kålen koges ved svag varme i ca. 1 time.
Hvis kålen er ved at koge tør, tilsættes mere saft og vand.
Når kålen er mør smages til med salt og sukker.

Opdateret d. 28.4.2008