Gårdbutikken Jordskokken
Oversigten.
Velkommen.
Sortiment i butikken.
Aktuelt lige nu:
-- Skolefrugt.
Opskrifter.
Grøntsags-abonnement.
Skolefrugt. *** NYT ***
Pileflet.
Adresse og aabningstider.
Galleri og Links.
Svamperisotto

Ingredienser:
(til 4 pers.)

4 dl. ris,
2 spsk. olie,
ca. 8 dl. bouillon,
½ kg. champignon,
2 fed pressede hvidløg,
20 g. margarine,
et stort bundt hakket persille,
2 tsk. salt,
4 spsk. parmasanost.

Svits risene i olien. Tilsæt bouillon og lad risene småkoge under låg ca. 20 min.
Rens champignonerne og skær dem i skiver.
Lad champignoner og hvidløg riste på panden i margarinen, og bland dem derefter i risene.
Smag til med salt og tilsæt ost og persille.

Spises alene eller som tilbehør til f.eks. et farsbrød.


Opdateret d. 19.5.2008