|
Tomatsuppe
Ingredienser:
1 løg
2 stænger bladselleri
1 stor gulerod
1 rød peberfrugt
4 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
500 gr tomater
1 spsk mild paprika
3 spsk. koncentreret tomatpure
7 dl. grøntsagsboullion
4 laurbærblade
2 spsk. finthakket frisk timian
1 tsk. sukker
salt og peber
ca. 100 gr. suppehorn
Tilberedning:
Skær løg, bladselleri, gulerod peberfrugt og hvidløg i små tern.
Varm olien i en gryde, kom grøntsagerne i og rist dem i nogle minutter.
Skær tomaterne i tern og kom dem i sammen med paprika.
Kom koncentreret tomat-pure, juice, bouillon og laurbærblade i.
Lad suppen koge ca. 10 min. og fjern laurbærbladene.
Blend suppen med en stavblender til den er jævn.
Hak timiam, kom det i suppen og smag til med sukker, salt og peber.
Kog suppehornene i rigeligt vand (det er pasta) i ca. 7 min. og kom dem i suppen.
|
|
Opdateret d. 28.4.2008
|