Gårdbutikken Jordskokken
Oversigten.
Velkommen.
Sortiment i butikken.
Aktuelt lige nu:
-- Skolefrugt.
Opskrifter.
Grøntsags-abonnement.
Skolefrugt.
Firmafrugt. *** NYT ***
Pileflet.
Adresse og aabningstider.
Galleri og Links.
Vårsuppe

Til 4 pers:
250 g champignon,
10 g margarine,
1 bundt forårsløg,
1 l grøntsagsbouillon,
400 g spinat
2 spsk. hakket persille,
2 spsk. hakket purløg.

4 æg kogt i 6-7 min.

Rens Champignonerne, skær dem i skiver og svits dem i en gryde i margarinen.
Hæld bouillonen ved og lad suppen småkoge i 4-5 min.
Hak spinaten fint og skær forårsløgene i skiver.
Kom grøntsagerne i suppen og varm det hele igennem i et par minutter dog så grøntsagerne stadig er sprøde.
Suppen tilsættes persille og purløg og smages til med salt og peber.
Serveres med halverede, hårdkogte æg og groft brød.



Opdateret d. 28.4.2008